Снимка gigarama.ru/notredame/360-градусова снимка, озаглавена Разбитото сърце на Париж, показва ужасяващите щети,

...
Снимка gigarama.ru/notredame/360-градусова снимка, озаглавена Разбитото сърце на Париж, показва ужасяващите щети,
Коментари Харесай

360-градусова снимка показва страховитите щети след пожара в „Нотр Дам“

Снимка gigarama.ru/notredame/

360-градусова фотография, озаглавена „ Разбитото сърце на Париж ”, демонстрира ужасяващите вреди, които аргументи големият пожар в катедралата „ Нотр дам ” в Париж.

850-годишната катедрала „ Нотр Дам ” въпреки всичко оцеля след опустошителния пожар, който пламна на 15 април. До рано сутринта на 16 април продължи битката с огъня, като пожарникарите съумяха да спрат разпространяването му към двете камбанарии и да спасят постройката от сриване, предава Дарик.

``
реклама
 
Около две трети от целия покрив, в това число и Кулата-стрела, обаче са изцяло унищожени.

Голяма част от историческите и културни полезности са изнесени в точния момент и избавени от огъня.
 
Още понеделник вечерта (15 април) френският президент Еманюел Макрон разгласи, че стартира набиране на средства за цялостното възобновяване на Нотр Дам. Все още няма изясненост обаче нито какъв брой ще коства, нито какъв брой време ще продължи реконструкцията, като първичните прогнози са за интервал от сред 10 и 15 години.
 
Пожарът в катедралата " Нотр Дам " евентуално е породен от акцидент и няма съображение да се позволява, че е провокиран съзнателно, заяви прокурорът на Париж Реми Ейц, представен от Франс прес и Ройтерс.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР